contact

Adri van Loon
Heiligestraat 62
4001DN Tiel

Telefoon: 0344-630322
Email: van.loon@zonnet.nl


Beroepsvereniging: N.V.P.A. nr. 323-29051957.  U kunt de volgende site bezoeken om te kijken of uw zorgverzekering de sessies vergoedt: www.nvpa -zorgverzekeraars.

Tevens ben ik ingeschreven bij de RBNG nr. 204294R.  Deze stichting geeft voor de volgende zorgverzekeringen vergoeding: VGZ- Trias- Univa en TZA.

 

De kosten van een sessie zijn 80 Euro

De sessies worden gegeven in onze eigen praktijkruimte in Tiel

Routebeschrijving

De achteringang van de praktijk is op de volgende manieren te bereiken:

Met de auto: vanaf de Nieuwe Tielseweg neem je de afslag naar de Heiligestraat daarna de eerste weg links (burg. Cambier van Nootenlaan) en meteen de eerste straat rechts( Meester F.J.W. Sieringstraat)  en wederom de eerste straat rechts (Begoniastraat). Hier kunt u de auto vrij parkeren. Aan de rechterhand ziet u tussen de huisnummers 41 en 43 het Scheringpad. Loop het pad op en ga rechtsaf  langs de garages tot het einde. Een bord wijst verder de weg.

Navigatie? Voer Begoniastraat 41 in, loop vervolgens het Scheringpad in en sla daarna direct rechtsaf. Op het einde van dit pad ziet u een bord met ons logo en de ingang van de praktijk.

Met de fiets: op de Heiligestraat vindt je tussen huisnummer 44 en 46 het Scheringpad. Ga dit pad in en ga links af langs de garages, op het einde vindt je de ingang van onze praktijk

Met de trein: ongeveer 10 minuten lopen

• Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders wordt het consult in rekening gebracht.

Privacy cliënt:
Volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb ik een Privacy document opgemaakt over de wijze waarop ik mijn cliënten dossier opmaak en beheer. Iedere cliënt krijgt van mij dit Privacy document via e-mail opgestuurd.